joi, 14 iulie 2011

I'm BAAAACCKKKK!!!!!!

Scuze scuze scuze scuze! Dar daca va spun pentru ce nu am mai scris pe blog, o sa radeti de va cracanati pe voi :)). Browserul meu de'acasa (Opera), pe pagina de blogspot scrie in araba. Adica atza punct linie punct atza, de la dreapta la stanga. :P Prin urmare toate gandurile si frustrarile mele mi'au fost imposibil de impartasit. Asa ca am schimbat pe Chrome. Sa vedem cat tine si asta.

Trec direct in subiect interesante, cum ar fi faptul ca am imbatranit. Defapt, peste cateva zile voi fi nevoit sa imi schimb buletinul. Trist, dar adevarat, s'a ajuns si aici (cand nu credeam ca se va ajunge).
Prin urmare ma duc pana la Sectia 1 Politie unde mi'am facut acum multi ani buletinul pentru a vedea ce si cum trebuie sa fac si am ramas cu un ras tampit pe fatza. Sectia 1 Politie este acea capodopera cretine din punct de vedere arhitectural, pe un bulevard unde sunt numai si numai cladiri de caramida, a ajuns sa fie asta plina de sticla. De ce? Pentru ca capetele de creta sa se oglindeasca mai bine in fiecare dimineata, cand vin la munca ca sa isi vada burta si ceafa groasa ca de'aia este oameni pentru ca sa ma manance si gura lor. Si il intreb pe un baiat de'acolo ce si cum trebuie sa procedez pentru a schimba actul de identitate. Nenea se ridica, imi rupe un biletel (cum erau alea de RATB dar jumate din lungimea lor) pe care scria minuscul unde trebuie sa ma duc, biletul fiind plin de detalii. Ce inseamna criza! In loc sa'mi dea o carte de vizita bine structurata si bine pusa la punct, mi'au dat o prostie mica pe care o pot aduna, baga intr'o mina de pix si continuarea o presupuneti si voi. Au trecut 10 ani de cand mi'am facut poza aia inteligenta, si parca lucrurile s'au schimbat in mai rau de'atunci.

Am revenit cu forte noi, cu mai mult chef de sarcasm si cu mult mai multa rautate in ceea ce priveste prostia din noi! Ei bine, suntem o tara de intelectuali condusi de niste prosti. Drept dovada BACul! Au picat pe rupte pentru ca inteligentii de vin in urma noastra au acces la informatii si pentru ca vad tot felul de lucruri. Cum ar fi: Elena Basescu care stie sa vorbeste romaneste un pic mai prost decat K. Hunor, Funeriu care reinventeaza gramatica limbii romane, Traian Basescu care e un spritar de zile mari, Marian Vanghelie care nici nu stiu daca a luat BACul, iar lista poate continua. Cat despre handicapatele cu silicoane bagate si in ceru' gurii ca sa nu deranjeze capul.... [cenzurat], nu mai are rost sa zic nimic. Daca nu va ridicati si nu urlati din toti plamanii ca sunteti mult mai inteligenti si vreti sa faceti ceva in tara asta care se duce de rapa, am sa va rog sa nu va mai lamantati pe la diverse posturi TV.

Leul care tace s'a intors si ii este foame. Asa ca o sa muste orice prostie prinde!

Niciun comentariu: