miercuri, 11 februarie 2009

Pe pamant avem de toate, inclusiv porno

Cum o fi frate sa mergi prin lume, sa conduci linistit, sa'ti urle un Iron Man in boxele jenibile pe care le ai in posesie si masina din fata ta sa mearga in cet, desi nu ar fi avut nici un motiv.. Ma conformez, de la 120 km/h scad si io la 90, cum mergea baiatu.. Ajung mai aproape de el, dau niste flashuri, nu se simte. De depasit nu puteam, pentru ca era linie continua, si erau curbe usoare, dar care nu'mi ofereau vizibilitate deloc din cauza terenului. Si stau in curu lui, enervat de situatie.., si ce'mi vad ochii: el conduce.., ea are treaba; el sta cu ochii in toate partiile.. ea face miscari dubioase cu mainile, el ia o pozitie larga si degajata in masina... ea isi apleaca_capul in poala lui, el conduce crispat in continuare... ea isi mai ridica din cand in cand capu, el isi ridica ochii si se uita prin toate partile... ea isi vede in continuare de treaba. In tot acest timp eu raman consternat la volan, stupefiat, dar si foarte amuzat de situatie. A fost o chestie care m'a amuzat teribil, m'a lasat facut sa rad aproape 15-20 de km, ceea ce a fost de bine, ca m'a scos in monotonia drumului. Cum o fi frate sa conduci la drum lung cu o singura mana si altcineva sa stea cu mana pe frana de mana? Deci, se poate! Ceea ce va doresc si voua :))

2 comentarii:

Sasha Fierce spunea...

Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha....mortal...dom'le, daca se poate, se poate:)))))))

fata cu floarea din vioara spunea...

Cu ocazia asta am aflat de ce se produc accidente datorita unei maini straine pe frana din dotare: pentru ca si deoarece unii in loc sa se uite la drum, se holbeaza la ce fac altii in masinile lor. Pentru evitarea acestor situatii, recomand geamuri fumurii!
O alta problema: o mana pe volan, o alta mana pe frana de mana (fara sa fie acelasi posesor al mainii), atunci cine e cu mana pe schimbatorul de viteze? Sau are cutie automata? Astept raspuns!
Si multumim ca ne doresti si noua! (ar fi cazul sa intorc urarea de bine?!)