joi, 4 iunie 2009

Cheia succesului

N'am somn. N'am somn si asta pentru ca ma simt bine, sunt fericit si alea alea. Spre deosebire de ieri noapte knd la ora asta ma intorceam de pe'o parte pe alta doar doar o'i adormi si eu pt ca trebuia sa ma terzesc devreme.., acum nu pot dormi de fericire si de ganduri si de ce'o sa fac in zilele urmatoare (PLEC IN VAAAAAAAMMMMMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!). Imi iau nebunii si aterizam in Vama, asa ca dak vreti sa dati un ochi si pe la blond, ma gasiti prin plaja facand surfing cu buburuza alcoolizata de Santal :D.

Ziceam de cheia succesului. Bai frate, pe 5 mai am inceput sesiunea. Va dati seama cat de cacao? Sa aterizezi din Vama relaxat si alea alea direct in examene? Aiurea! Asa.. Si'mi aduc perfect aminte cum m'am cantarit io acasa si aveam mirifica suma de 72 de kile. Buuunnn.. Sperietoarea sesiunii a fost examenul de neurologie.., examen frumos de altfel, dak ai invata si tu acolo ceva nervi, tablou clinic, teriotriu senzitiv si motor, tampenii de'astea. Si nu ma interesau celelalte examene decat acest examen la neuro. Ei bine, aflati ca in 2 sapt, adik in fix 2 sapt am dat jos 2 kile. Cu o zi inainte de examen, ma cantaresc si constat cu constipatie ca am 62! Cum frate 62? Cum sa am 62? Cantaresc cu 2 kile mai mult decat o oaie?? WTF?? Si se vedea la haine frate, pt ca o trebuit sa port curea la pantaloni. Io sa port curea la pantaloni????? Cum sa port io curea la pantaloni? O aberatie! Acum am terminat. Acum am luat examenu la neuro, dupa 7 ore de stat in faculta, nemancat.., am luat si io 9 (noua!) la acest examen mirific. Cheia succesului? Pai pentru cei care vor sa slabeasca e in felul urmator: va treziti cand va treziti. Cititi presa (neaparat din pat!), nu fumati si nu beti cafea dim la prima ora pt ca dauneaza grav mirosului de ceapa mancat noaptea sau cu o seara inainte. Mergeti si va spalati pe fata, dinti, subrat, eventual faceti un dush, goliti vezica pt ca sunteti galbeni la fatza, goliti intestinu pt ca ar fi si timpu.., si va intoarceti in camera. Se da drumu la TVu, ascultati stirile 1 h, timp in care va delectati cu putin mess si alte tampenii de genu. Apoi incepeti sa va rugati de voi sa invatati dar constatati ca va e foame, deci invatatul mai poate astepta. Mancati ceva racoros de vara (aia care stau prin harghita sa nu manance ceva racoros de vara decat dak'i cheama Gyuri, Istvan, Marko etc) ascultand Guerilla si va intoarceti la invatat. Domn'e si de data asta chiar invatati..... 20-30 de min. Va plictisiti, puneti un film, va simtiti bine. Si iar mancati. Ciclul asta il faceti de cateva ori pe zi, pana apune soarele sau e in curs de a apune, knd veti incepe cu telefoanele: "care iesi bah la o bere/film/sex :))", fiecare dupa prefelintele apelantului respectiv apelatului. Va intoarceti seara tarziu sa zicem pe la 1-2, moment in care mai mancati ceva, pt ca in oras mancarea nu e prea buna.., mai puneti un film si mai bagati ceva capshuni, inghetata, chestii de'astea. Apoi da'ti drmu la iTunes/Winamp si il lasati sa curga. A 2a zi se reia tot ciclu. Toata asta timp de 2 sapt sau mai mult, depinde cat tine sesiunea pentru fiecare cititor in parte. Va doresc sa aveti pofta buna si bafta multa in examenele urmatoare. Deci tineti minte: leneveala totala, va faceti ca invatati (bine, in ultimele 72 de h chiar invatati :D) si mancati muuuult si bine, si beti la fel de mult si bine si va simtiti bine la fel de mult! Io am luat toate examenele (bine, nu'i o faculta cine stie ce, dar ma rog), ceea ce va doresc si voua!

Acum am si io o intrebare cititorilor mei (aka nimeni): cum pun io kilele alea la loc fratilor?

Multumim frumos Alicei pt ideea acestui post.

2 comentarii:

Sasha Fierce spunea...

Eu, eu eu....stiu.....mergi in Vama si bagi in tine ca spartul...adica stai pe plaja juma' de ora, dupa care mergi si mananci o ora...dup-aia iar...mergi pe plaja juma' de ora, bagi in tine o ora...si iar....mergi pe plaja juma de ora, bagi in tine o ora....si iar....etc....si stii care e partea buna a retetei de ingrasare?...tu o sa fii singurul care isi va dori sa se ingrase, deci ceilalti, care o sa manance putin, sau de ce nu? normal, iti vor lasa tie mancarea ramasa...si gandeste-te ca fiecare are gusturi diferite la mancare, deci vei manca mai multe tipuri...eh, ce zici?...tentand, nu?

leul care tace spunea...

=)) Genial! =)) Mah, de mancat am mancat bine si sanatos. N'am spart atatia bani in Vama si mai ales pentru mancare, si nu cred ca o s'o mai fac vreodata :D