vineri, 15 ianuarie 2010

Tipologia sarutului



LEAPSA: Oana din bucate, Sabina, Andreea, Yoli, Oana Shalimar, Alice, Toni.


Demult aveam in cap sa scriu un astfel de post in care sa imi expun parerea vis-a-vis de tipul de sarut pe care il au fetele, sau in cate tipuri am fost sarutat pana acum.


Timida: asta e o tipa care de obicei deschide gura foarte putin si care te saruta cu juma de limba dar care mereu este vesnica amorezata de tine. Zodiacal, cu predonderenta au fost raci sau racoaice. Astea's e bine sa le pastrezi doar ca prietene, din cauza posesivitatii lor si a instabilitatii emotionale.

Tornada: sau vijelia, sau uraganul, sau orice vrei tu care sa fie foarte rapid. Tipele astea iti baga limba in gura ta de parca se fardeaza in lady's room, rapid rapid ca tre sa se intoarca la gentelman. Sunt cele mai misto tipe de aventuri, sarutandu'te de parca ai fi ultima persoana pe care o saruta. Sunt tipele care atunci cand te saruta isi deschid larg gura, pentru ca au gura mare, si limba lor e precum o tornada, se misca circular incontinuu, iar ele din nush ce motive, respira pe gura :)), de parca nasul ar fi ocupat cu alte chestii. Merita incercat!

Senzuala: astea sunt cele mai misto tipe cu care merita sa te saruti. Au buzele groase, dimensiunea gurii e variabiala, dar buzele sunt groase. Asta e ceea ce defineste senzualitatea. Sunt cele mai misto tipe. Au limba foarte jucausa, te musca de buza, isi plimba mana prin parul de pe ceafa (daca'l ai), si lasa o amprenta serioasa asupra ta, imaginatia ta zburand foarte departe si gandindu'se la prostii :P. Le gasesti prin cluburi de studenti si/sau printre prieteni :)). Semn zodiacal: Berbec, Leu, Sagetator. Triada cea mai cu pasiune si cu mult haz. Cu o fata dintr'o astfel de triada nu te vei plictisi niciodata. 

Puturoasa: astea's alea care'ti pica in brate foarte usor, si care atunci cand sunt sarutate stau ca nesimtitele si asteapta sa fie sarutate si muscate si nu isi misca deloc organul care face tot hazul in sarut. Stau si'astepta sa pice ceva... LA MUNCA BAH!!!!!!!

Si cam atat., daca mai stiti voi alte tipuri, va rog share!


Pace Lumina Iubire!

4 comentarii:

Anonim spunea...

nu pot sa preiau leapsa ca n-am asa mult de scris, asa ca iti zic aici: as adauga

sarutul baloshit - ala a la not another teen movie (exagerez), in care tipu uita sa isi inghita proproa saliva. BLEAH. asta a fost din seria "ASA NU!"

sarutul pe silent - care nu se aude evident :)) cand e practicat mai in secret, in incercarea de a nu fi observat de cineva, de obicei frecvent in cazul cuplurilor care se ascund din diverse motive.

sarutul mixer - in care buzele nu se prea ating dar limbile isi dau tarcoale in continuu :))))

sarutul interzis - e ala practicat cu cine nu trebuie si de obicei indiferent cat e de lung/scurt, umedo-balos or whatever, e aproape delicios fiindca solutioneaza o pofta, fie ea chiar si gresita.

pana la urma cred ca preiau leapsa ca vad ca am scris ceva :)) gata. end of story here. cheers

Anonim spunea...

Oamenii pot fi surprinzatori. U don't know what a shy girl can do when she trusts a person.
Spre exemplu sunt sarutarile surpriza: alea care incep asa plicticos, scolareste in care abia te atinge si pe urma se lasa cu scantei.

Anonim spunea...

Omule, eşti în Bucureşti? Dă un semn când ai timp/chef de-o bere/de-un vin. Id-u' meu e-acelaşi cu numele blogului. Mach's gut... <):)

A, şi de tipe cu care m-am lins: i-am râgâit uneia în gură, în timp ce o sărutam. Şi nu s-a supărat. :))

Denisa spunea...

"Triada cea mai cu pasiune?" Esti subiectiv leule.