vineri, 15 octombrie 2010

Particularitati de club III

Mii de scuze ca n'am scris si ieri, dar am fost stresat cu altele, spre fericirea mea. Ultima data spuneam despre petrecaretii din cluburi, despre aia cu par pe fatza. Ei bine, astazi vorbim despre ele.. Si ele au par pe fata, in special sub nas, dar stiu sa ascunda asta foarte bine, iar pe intuneric nu prea mai conteaza. De aceea sunt de parere ca ce agati in club sau in vama, tre sa ramana acolo. A doua zi se produce "Schimbarea la Fata" si cine stie pe ce hapciucalit ai pus mana sau pe ce muma padurii ai reusit sa agati.

Dupa cum se vede treaba, fetele sunt mult mai stilate. Nu conteaza in club am mers, in ce oras am mers, ele intotdeauna stiu sa se imbrace frumos si mai ales stiu sa se parfumeze. Dar in orice oras am mers am observat un tipar: sunt reticente la discutii. In special in Romania, ele se poarta foarte aiurea cu un tip care pune ochii. Careva sa zica, voi fetelor iesiti la agatat, dar va lasati tare greu, si daca dati peste unul ca mine care nu sta sa fie tratat cu flit o sa va alegeti cu ironii de tot felul si'o sa va simtiti tare prost. Dar meritati! :D

In cluburile din afara, tipele sunt foarte ok. Cele de underground sunt tatuate interesant, au tot felul de cercei pe te miri unde (am vazut cazuri in care aveau fie tatuaj fie cercei sau amandoua in locuri pe unde Soarele patrunde mai greu), sunt de gasca si foarte prietenoase, deschise la minte si stiu sa te bage sub masa sau in locul cel mai intunecat al clubului. Cei care au colindat Olanda/Blgia/Germania ar trebui sa stie mai bine. Ei bine, fetele din cluburile selecte sunt la fel de deschise. Nu se uita cine esti si cum arati, iti vor sari in brate imediat, pentru ca ele te vor mangaia pentru portofel iar tu ca barbat nu o vei tine in poala pentru inteligenta. Fair enough, atata timp cat ele nu stiu de portofelul tau. Sunt foarte prietenoase, stiu sa rada la glumele proaste pe care masculii alpha sau beta le spun, stiu sa fie provocatoare si senzuale, facandu'te sa te relaxezi putin in MEN'S ROOM.
Cluburile din Romanica sunt un pic diferite de cele din afara, iar tipele din el sunt total diferite. Fetele de la noi sunt cam de la tzara, nu au notiunea frumosului ca estetic prea dezvoltat (foarte putine fete pe care le cunosc stiu sa se asorteze si stiu sa se imbrace), si ceea ce este cel mai ingrijorator, foarte putine fete stiu sa se comporte in societate pe ideea ca ce faci acasa nu trebuie sa faci in societate. Voi fetelor trebuie sa stiti ce sa beti si cum sa beti, ce sa cereti si cand sa cereti (la o masa unde exista si masculi, il lasi intotdeauna pe el sa comande pentru tine!). Si asa cum exista baietasu' asa exista si fata de... Ei bine, in viziuna mea exista fata de Bamboo (aka pitzi), fata pokemon, fata cool, bisericuta.
Pitzipoanca sau fata de Bamboo/GaGa/Bellagio/etc este prostia intruchipata. Nicaieri in lume, pe oriunde te'ai plimba n'o sa intalnesti personaje mai proaste care au IQul subunitar si care trebuie bagat in modul pentru a fi pozitiv. Sunt inculte, au botul mare si lucios, de zici ca sunt batute cu facaletzu peste dinti si apoi date cu vaselina (scriu bine?) pentru a luci. Au aceasta "intorsura de buzau" care este foarte des folosita in special pe media. Atentie marita sa nu le oferiti scobitori sau alte lucruri ascutite de introdus bucal pentru ca s'ar putea sa se elibereze presiune si'am auzit ca celulele moarte care nu sunt eliminate si stau mult pe'acolo... PUT! Si dupa ce se inteapa si'o sa urle de durere o sa puta, si'o sa aveti impresia ca le pute gura si'o sa ajungeti la parerea mea: astea nu scot niciodata nimic bun pe gura! Sunt fete care au stat in genunchi pe la unu sau pe la alta si'au ajuns sa mearga prin cluburi atarnache fiind de catre unul cu ceafa lata, prezentat in postul anterior.
Fata pokemon o intalnesti peste tot. Prin puburi, prin cluburi underground sau selecte, la terasele de pe Dorobanti sau Beller. Are ceva habar despre viata, se mai atinge cu ea din cand in cand, fiind tangetiala cu ea cam de 2-3 ori. Scoate pe gura numai perle si are intotdeauna o prietena. Dar numai una. A facut sex de nenumarate ori cu diversi tipi in diverse ipostaze si in special neprotejat, fiind un adevarat atlas zoologic. Cel mai bine este ca dupa o intalnire cu astfel de personaje sa mergi sa'ti faci un control. Penduleaza din club in club si se lasa purtata in brate de oricine le ofera o banala bere. N'au prea multe idealuri si nu stiu ce sa faca cu mintea lor putina, constiente fiind de faptul ca sunt niste looseri de viata. Se inteleg de minune cu baietii care vorbesc folosind in loc de virgula sau punct sau semnul exclamarii/intrebarii organe genitale. Le puteti identifica foarte usor, ele fiind cele care asculta manele si rock deopotriva, pentru ca amandou transmit ceva, au mesaje. :)) Sunt cele care cap au, minte ce le mai trebuie? Paziti'va de ele pentru ca ele sunt cele care va pot trage in jos far nici un fel de jena, in scopuri proprii si personale.
Fata cool este cea mai misto din punctul meu de vedere. O vei gasi intotdeauna in cluburi de underground si prin puburi. Slabe sau grase, ele vor fi intotdeauna cu zambetul pe buze. Ele ies la agatat atunci cand ies, asta este scopul lor, zbenguiala fiind un mijloc bun de a atrage privirile. Nu prea stiu ele sa danseze, dar stiu sa se imbrace/parfumeze si sa discute cu tine (nu puteam sa scriu vorbeasca_cu tine:D) si mai ales stiu sa flirteze. Asta le este atuul si se folosesc din plin de el pentru ca este cel mai usor. Cu el invart baietii pe degete si reusesc sa'i faca sa fie pedofili (prietenii stiu de ce) sau geriatrici (si aici prietenii stiu de ce). Cu aceste fete te poti mandri oriunde. Sunt inteligente si destepte (pt cei ce nu stiu, este o diferenta intre cele doua cuvinte), poti oricand sa iesi in club cu ele dar poti foarte bine sa iesi si la un bal sau dineu, pentru ca au un vocabular bine structurat si aranjat, stiu sa zambeasca si stiu sa te faca sa te simti bine. Ele, dintre toate categoriile de fete, stiu sa te faca sa te simti cu adevarat barbat si stiu sa iti fie cel mai bun prieten sau nevasta. Au un simt al proprietatii bine dezvoltat si cunosc tot felul de siretlicuri care sa te faca sa te simti in al 9lea cer alaturi de ele. Dintre toate, pe ele trebuie sa le tineti cel mai aproape, pentru ca ele fac sarea si piperul oriunde. Sunt fericit sa va spun faptul ca in proportie de 95% din fetele din jurul meu sunt din aceasta categorie. Iar cele mai apropiate fete sunt 100% fete cool!
Bisericuta este tarancuta care a aterizat din provincie intr'un oras mare, nu neaparat Bucurestiul, ci orice oras mare (Timisoara, Cluj, Brasov, Sibiu, Craiova, Iasi, Constanta, Bucuresti). Cand ies in club ies in grupuri grupulete, cand merg la baie merg toate.. nu prea stiu ele ce inseamna un club. Adica ele vin de la tzara, unde manelele si muzica etno de proasta calitate este in floare si ruleaza fin pe orice membrana de boxa disponibila. Nu stiu ele prea multe despre viata sociala, munca patriotica in folosul comunitatii fiind specialitatea lor, iar faptul ca au ajuns la facultate intr'un oras mare este ca s'au saturat de satul lor dar mai ales din cauza unui sistem de invatamant care e jenibil. Stau de regula retrase intr'un colt al clubului si nu stiu ce sa faca si cum sa reactioneze. Prada usoara pentru orice mascul de'acolo, ele sunt speriate de cele ce vad si de cele ce aud, fiind mai mereu cu paiul in gura (cola sau gin tonic) si cu ochii cat cepele in toate directile pentru ca n'au habar de cele ce urmeaza in urmatorii 3-5 ani de oras.

Si cu asta se incheie aceasta trilogie savuroasa pare'se de foarta multa lume! Impresii si pareri astept fie pe FB fie pe'aici. 

Pace Lumina Iubire!

2 comentarii:

Sasha Fierce spunea...

Impresii si sugestii ha?....ce zici de astea: ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah? Sunt bune?

leul care tace spunea...

=)) dementiale! Merci! Astfel de impresii ma fac sa mai scriu :P