miercuri, 30 decembrie 2009

Retrospectiva 2009


S'a mai dus un an, sau ma rog, e pe duca.. S'a mai dus un an zbuciumat de'a dreptul. Omul din spatele Leului a intrat in 2009 cu mari probleme si iese un invingator. A obtinut victorii dupa victorii, si a reusit sa se stabilizeze in toate planurile si sa revina la viata. Hmm, asta cu revenitu' la viata chiar e reala. S'a plimbat mult, a vazut tara in lung si in lat, a vazut Europa in lung mai mult si mai putin in lat, a cunoscut oameni noi, a realizat legaturi de prietenie cu unii si amicitie cu altii.. Un an bun, in care problemele de la inceputul lui palesc in dauna realizarilor ulterioare. 3/4 din an a fost unul cum nu se putea mai fericit si ma frumos, in care Omul din spatele Leului a reusit sa invinga Destinul pectetluit la finele anului trecut, in care Omul din spatele Leului a reusit sa se distreze si sa simta viata. Si are foarte mult chef de viata.

Leul care tace a cunoscut si el o crestere a vizulizarilor, o crestere a traficului, o crestere neasteptata sincer si nesperata. Am primit telefoane si semnale de la oameni pe care de'abia ii stiam sau cu care statusem la un pahar de vorba. Leul care tace a realizat ceea ce isi propusese initial, si'anume sa schimbe stilul de viata idiot in care stau unii, sa schimbe mentalitati proaste in care zac altii. Si'a reusit dom'ne! A reusit! De Craciun primisem un telefon de la cineva care imi spunea ca se simte excelent (psihic vorbind) si ca in mare parte mi se datoreaza. Leul care tace a trecut prin faze de ironie si sarcasm la cele de povata, de ezoterism. A inceput un ciclu de posturi dedicate bunilor mei prieteni Alex si Andreea, un ciclu numit Pentru fratele si sora mea, in care se vorbeste despre o parte a ezoterismului. Leul care tace a reusit in timp sa evolueze spiritual si sa incerce sa'i invete si pe altii sa ajunga sa inteleaga fenomenul de Pace, Lumina, Iubire. Anul care va sosi peste cateva ore va aduce un Leu si dresor de Leu mai puternic si mai bun, ceea ce va doresc si voua.

Si hai sa vedem o mica retrospectiva a anului 2009:

Ianuarie: incercam pe'atunci sa'mi descopar latura mea artistica, incercam sa fac poze (imi cumparasem un kit Nikon D60 cu obiectiv 18-55mm Nikon la care s'a adaugat recent un teleobiectiv 70-300 mm Tamron), ieseam in fiecare saptamana in Fire si cantam la seara de folk, si incercam sa fiu foarte cinic. :))

Februarie: Perioada lacrimogena, in care dresorul de animal suferea, prin urmare si animalu suferea, dar cu o perioada absolut dementiala la munte, blocati fiind de zapada ce'a cazut intr'o noapte, si cu o gagik care facea un blowjob prietenului ei, in masina din fatza mea.

Martie: Nici nu vreau sa'mi aduc aminte. Dadusem in stari de'alea depresivo-melancolice.. inca un pic si eram emo. Noaptea pe'ntuneric :))

Aprilie: Nu exista :))

Mai: Pai sfarsitul primaverii a fost pentru mine un nou inceput. Am avut un nou salut pentru un timp (SAAANNTAAALLLLL) si incepeam sa descopar legi din codul german, si era perioada in care cunosteam si incepeam sa traiesc momente frumoase si bogate. Am castigat un om langa mine.

Iunie: Termin facultatea =d> :)). Se descopera un nou grup, AAT (Andrei, Alice, Toni) care face numa' tampenii si numa' lucruri amuzante. Era sa uit: luna in care am reusit sa slabesc 10 kile :)). Luna in care am cunoscut o persoana care'mi seamana dintr'un anumit punct de vedere, ceea ce nu ma facea decat sa ma bucur.

Iulie: Mare - munte, munte - mare. Cam asa se caracterizeaza luna asta. Si la fel ca urmatoarea, este luna in care nu am reusit sa pun un ban in cont, tot ceea ce munceam de l-v tocam de v-d. Nasol, dar nu regret! Si ziua mea.

August: Incepeam sa o dau in filosofii de viata.., si stateam prea putin pe'acasa :D

Septembrie: Momentul penibil de la admiterea de master este cea mai reprezentativa chestie a lunii, dar si faptul ca incep sa inteleg lucruri pe care le stiam deja si declar ca fiind un nou inceput.

Octombrie: Nu'mi place orasul in care stau si am inceput posturile dedicate fratelui si surorii mele. Cam astea sunt lucrurile reprezentative ale lunii si incep sa scriu cu forme si intelesuri noi si interesante, intelesuri pe care le inteleg doar initiatii. :P

Noiembrie: Ultima iesire parisiana pe anul acesta (ultima iesire din tara defapt) si dezamagirea alegerilor prezidentiale sunt capul de afis a lunii. 

Decembrie: Sunt total dezamagit de alegeri, dar trec peste. Sunt plin idei in aceasta perioada si nu am cu cine sa le impartasesc. Spre final gasesc o persoana cu care sa pot vorbi si sa pot rade. 

Iata cum un an a fost la inceput enervant de prost iar finalul ma gaseste radiind de fericire si bucurie. Sunt impacat cu mine, sunt impacat cu tine..., lucru care ma linisteste si'mi da curaj sa merg mai departe si sa incerc sa fiu mai bun cu mine si cu tine. 

Frati Masoni, va doresc in noul an sa aveti parte de multa Pace, Lumina si Iubire! Va doresc un an 2010 mai bun decat 2009 si mult mai prost decat 2011. Va doresc sa fiti iubiti si cumpatati, fiindca Raza Soarelui Celest va intra si la voi in casa si vă va umple de Bine!

Pace Lumina Iubire!

Un comentariu:

alex spunea...

un an nou fain!