duminică, 6 decembrie 2009

Sfantul Nicolae si Wrestling


Eram pe 5 la faculta, si aveam acel curs foarte lung dar frumos si interesant de neurologie. Ajuns la facultate, vad ca se facea pe'acolo un eveniment de wrestling. Am ramas mut.., demult timp asteptam un wrestling bun si frumos la noi in tara. Da, stiu..., wrestlingul e o aberatie si tampenie, dar iti trebuie foarte multa precizie si foarte multe ore de munca/antrenament ca sa poti sa faci imitatia aia de bataie. Da, doar ca la noi evenimentul de wrestilng a fost penibil si mai mult decat jenant. Un comentator de eveniment de toata jena, si o sala aproape goala, dar foarte multi copii care erau infierbantati de pumnii si picioarele si sariturile actorilor. Copii care instigau la ura! Vorba lu' Toni: "bah, asta e pt mosh nicolae?" O aluzie la faptul ca erau foarte multi copii, mai multi copii decat maturi as zice eu. In mintea mea a ramas imaginea copiilor care instigau la ura si violenta. Foarte tare!

La multi ani tuturor care poarte numele Sfantului Nicolae!

Pace Lumina Iubire

3 comentarii:

Dark_Lady spunea...

păi frate Andrei, asta-i ţara în care trăim... copiii sunt duşi la wrestling, box... în ghetuţa de moş nicolae primesc o puşcă sau un pistol, o sabie... deocamdată de jucărie dar cu substraturi pentru mai târziu... cât mai multă violenţă... cred k violenţa de orice fel este ea ar trebui declarată la noi în ţărişoara asta prăpădită şi roasă de nemernici până dincolo de cotoare, drept valoare naţională... ar trebui chiar să ne-o bage în programa şcolară şi încă de la trei ani să-i învăţăm cât de utilă şi splendidă este violenţa... "dragi copii"... De ex la mine la muncă este un puşti de 6 ani care îşi bagă şi îşi scoate în tot şi-n toate, educatoare, copii, infirmiere... nu contează... şi replica lui este că aşa învaţă la box... unde tatăl lui este antrenor... deci... no comment...

Cât despre wrestling, este o porcărie, părerea mea... atât...

Fain cadoul tău... să-l stăpâneşti sănătos şi plin de bucurie!

Ce-mi doreşti tu mie, îţi doresc şi eu ţie ;)) kisses, bro

leul care tace spunea...

Mah, nu pot sa zic decat ca'mi pare rau pt copilul ala cu boxul. Si eu am facut 11 ani de sport de performanta, tot cu bataie, dar aveam respect fata de tot ceea ce ma inconjoara. Si imi place sa cred ca am ramas cu respectul respectiv. Cat despre wrestling, da, e o prostie per ansamblu, dar imi place teatrul ala, si sa'i vad pe baietii aia cum zboara pe'acolo si cum se arunca. Parerea mea.

Dark_Lady spunea...

frate andrei, azi era să tâmpesc de amuzament... am ajuns eu la munk, şi ghici cu ce-mi scoteau picii ochii k le-a adus moşu!?... exact ce am scris în commentul tău... =)) şi unu cu o sabie de jucărie chiar îmi spunea k atunci când va fi mare o să-şi ia o sabie adevărată k a "lu' tata, k aia a lu' tata de acasă taie un pepene dintr-o singură lovitură, şi tata o ţine în maşină"... WOOWWW... CE FAIIINNN!!!! zi tu că nu-i fain... în fine... pacea ta să domnească, numa' de bine să auzim!

PS: Bv frate cu vama... nebunesc de frumos, kisses