sâmbătă, 23 ianuarie 2010

Prietenii

Dedicat prietenilor mei!

Mi'am schimbat blogul :D adik backgroundul si pe ici pe colo am mai pus una alta. Multam Andreea!

Bah, stateam si ma gandeam ca mi'ar fi placut la nebunie sa stau intr'un bloc cu un coleg de camera.., uite, sa zicem cu Teaha. Si vis-a-vis de noi sa fie Alice si cu Nona. O camera mai in dreapta sa'i am pe Alex si Andreea, cu un etaj mai jos sa fie Toni si cu Iusti si pana mea.. Ideea era ca sa fi fost toti asa, unu' aproape de altu', si sa fim happy happy joy joy. Sa iesim toti intr'un pub si sa radem si sa facem glume si mistourii unii de altii, si sa nu ne suparam cand facem asta. Sa ne bucuram cand unul din noi are prieten/a si sa ne bucuram si mai tare cand nu mai are (stim noi cazuri din trecut :D) pt ca strica atmosfera din gasca. Si sa iesim si sa luam masa impreuna, si sa facem Revelionul si/sau Craciunul/Pastele impreuna, si sa fim asa.., best friends forever! Sa ne ajutam si sa ne sfatuim si sa facem numai si numai tampenii amuzante impreuna. Da, ar fi ceva misto.. Si sa iesim fiecare cu prietenii de'atunci, sa mergem la un drive-in cinema si sa vedem un film, 2 cate 2 in masina (nu, nu eu si Teaha in masina), sa te tii de mana cu partenerul (iar nu e mr. T, o cheama Oana si e din bucate :D) si sa mergi vara la ski in Vama :)) (asa e piesa). Hei ppl, nu v'am vazut demult! Sesiunea asta e prea lunga pare'se pentru mine, si mi'e dor de o iesire cu voi. Mai aveti mult? Eu stau in blockstart si astept fluierul ca sa mergem sa ne destrabalam dupa sesiune!


Pace Lumina Iubire

9 comentarii:

Oana (din bucate) spunea...

O cheama Oana si e din Ploiesti de fapt :)) Si in cel mai rau caz, poate fi din bucati...
Mno, dar frumoasa imagine ai creat. :)

Dark_Lady spunea...

Remarcă: l-ai uitat pe Silviu... cred...

Ar fi foarte tare... imaginează-ţi când ni se încurcă trebile, şi ne luăm la ceartă, atât între noi perechile enumerate de tine, dar să zicem şi între noi aşa ca amici... cum o să zboare de la etaj în balconul celui de jos varză murată, chiloţi murdari şi bilete cu înjurături =)))) sau cum ne trezim în faţa uşii cu tot felul de poante, sau cu plicuri dubioase atârnate de zăvor :))))

Şi apoi, împăcăciunea... ne strângem toţi, facem o masă rotundă, probabil şi câteva incantaţii, ne dăm mâna, bem, râdem, cântăm... reluăm, aşa cum spuneai tu, cursul de happy-happy-joy-joy :))))

foarte tare... aş avea mai multe di zis dar nu li mai zic ;))))

Oana, dragă Oana din "bucate", nu mai ai cum să scapi acum de asta... eşti Oana lu' Andrei din Bucate... ai nume de basm şi Andrei chiar a creat o imagine frumoasă :D (nu te gândi la prostii)

Dark_Lady spunea...

... la prostii ne gândim noi :)))) muhahaha ;)

Oana (din bucate) spunea...

Da' noi (speta eu) de ce sa nu ne gandim la prostii? :)) [ nu ca m-as gandi eu vreodata la asa ceva]
Si apropo de scenarii create pe baza schitei lui Andrei, imi imaginez momentul in care oricare doi colocatari se supara rau unul pe altul si nu mai vorbesc si apeleaza la vecini pentru a isi transmite una-alta-o injuratura-un "du si tu gunoiul"...
Bineinteles, totul se termina cu happy-hippie-joy-joy :)

leulcinefil spunea...

=)) Zapacitelor :)) Dar ar fi frumos nu? Sa avem un astfel de loc in care sa fim toti gramada si sa radem/glumim/certam/impacam/cantam etc. Chiar ar fi misto. Cat despre Silviu, el este cel care vin la Nona in vizita :)) si ne asigura noua paza si protectia de care avem nevoie. Atat noi intre noi cat si noi intre altii :))

Teaha spunea...

Frate as da orice sa putem sa facem asta pe bune am fii varianta romana din friends:))

Dark_Lady spunea...

beyyy... tu dai răspunsuri de pe celălalt blog =)))))

ideea cu "friends" e tare... cât despre pază şi protecţie, nu mă pronunţ :)))) îţi dai seama, când Silviu vine la Nona, numai de paza noastră nu-i mai arde ;))))

leul care tace spunea...

Da bah, dau raspunsuri de pe celalalt ca aveam treaba acolo.
Silviu ne va proteja, el intotdeauna tine cu noi! Mai intai munca (adik noi) si pe urma distractia (adik Nona). Oricum, ar fi foarte misto. Ne bagam? :D Acum repede, pana nu se sparge gasca (in toamna).. Hai, ne bagam? :D

Oana (din bucate) spunea...

Apoi "friends" a durat zece sezoane, eu zic ca-i musai sa ii depasim :))
si-apoi ce atata nevoie de paza si protectie...oricum daca ne scoatem ochii ni-i scoatem in familie (a se citi mai sus ce spunea andreea de biletele si alte idei de genul) :D