duminică, 31 ianuarie 2010

Un weekend demult asteptat




Dupa o luna plina, dar plina frate! Cu concerte, cu proiecte la master, cu lucrari in alte domenii, cu poze, cu tenis, cu iesiri in oras, deci PLIN, cum puteam sa inchiei luna decat printr'o bine si lung asteptata iesire dintr'un oras gri. Si nu.., nu e griul bacovian, ca ala e fain; nu...., asta e un gri jegos, murdat, scarbos... bleah! Am fost la munte! Imediat dupa ce'am terminat cu pacostea aia de neurologie, ne'am urcat in masina si'am plecat spre Bran. Care ne'am? Pai eu, Oana (cu toate bucatele ei), Alice, Alex, Alexandra. Bancuri peste bancuri, poante peste poante, ironii si mistouri din minut in minut. Am ras o groaza, pentru ca suntem noi un grup unit si ne cunoastem tare bine si pentru ca ne permitem. Am primit si o declaratie de dragoste.., nu zic din partea cui( =)) ), si apogeul a fost azi. Am mers la ski pe Clabucet si'am invatat'o pe Oana sa skieze si sunt tare mandru de mine si de ea pe tema asta. Sunt(em) obosit(i)! A fost un weekend pe care il asteptam tare demult, cu atata ardoare si cu sufletul la gura. Am scapat si de sesiune, intr'un sens pozitiv, si aceasta escapada montana a fost foarte buna pentru a'mi incarca bateriile pentru cel putin jumatate de luna. Ceea ce va doresc si voua! Partiiiieeeeeeee!!!

Pace Lumina Iubire

2 comentarii:

Oana (din bucate) spunea...

Suntem obositi! Franti chiar! Mai ales unii dintre noi, stim noi care :P. Una peste alta, a se nota in scris ca eti un prof de ski de nota 10. Si va multumesc in scris si tie si Alicei ca ati stat dupa mine pe partie.
Concluzie: fain di tot weekendul asta!!!

leul care tace spunea...

Sa se consemneze in cancelaria bucatariei tale, si a tuturor astora de'mi citeste bloagele, ca sunt un prof de ski de nota 10. :)) Si da, fain di tot uichend! Concluzie peste concluzia Oanei: MAI FACEM!