marți, 20 aprilie 2010

Noaptea in pat



Ai putea sa fii ceva mai inteligent si sa aterizezi in pat pe la orele 2200, si sa ai un somn bun si odihnitor care sa'ti dea impuls a doua zi. Dar nu! Tu te culci tot timpu' pe la 12 bagandu'ti picioarele in toate stirile pe care le auzi sau vezi despre cum sa dormi. Nu despre asta vroiam sa scriu, dar intr'un fel trebuia sa incep postul.

Stii, seara stai in pat si astepti sa adormi. Eventual iti pui un film, te mai uiti la un episod din Heroes/SGU/House si incerci s'adormi. Daca esti rupt de oboseala chestia asta se va intampla foarte rapid. Nu apuci sa vezi 15 minute din film ca deja iti curg balele pe dreapta (recunoaste ca asa te uiti la tv) si te trezesti un pic sa stingi instalatia, te intorci pe partea cealalta sau ma rog.. te asezi confortabil in pozitia ta de somn si suprema izbavire se intampla. Dar ce te faci atunci cand nu esti obosit, vrei sa dormi pentru ca asa e normal sa faci, te uiti nu la un episod ci la 3, nu la un film ci la 2 si cu toate astea nu poti sa inchizi ochii. Se termina filmele, se termina episoadele, si incerci s'adormi si nu reusesti. Te gandesti la tot felul de chestii, numeri oile (o oaie.., 2 oi..., 3 oi..., uite magarul...), eventual incerci sa nu te gandesti la nimic (iti iese? :D) si cu toate astea nu reusesti sa adormi. Si stii ce e cel mai frustrant? Mainile! Nu stii ce sa faci cu mainile! E frustrant cum aceste membre fara de care nu'ti inchipui cursul firesc al vietii, te incomodeaza in timp ce dormi. Ba ca nu sta cum trebuie, ba ca iti incomodeaza pozitia per ansamblu, ba ca de fiecare data cand te misti tre sa le cari dupa tine ceea ce inseamna sa gandesti urmatoarea pozitie iar chestia asta te faci sa pierzi sirul oilor numarate mai sus. Pernele sunt si mai nesimtite. In orice caz, atunci cand vrei sa dormi, dar corpul nu te lasa, orice lucru si orice miscare pe care o faci ti se pare ca te trezeste si ca dureaza o vesnicie.

Pace Lumina Iubire!

2 comentarii:

Sasha Fierce spunea...

Ok, cand ti-am vazut titlul, m-am gandit "O doamne, nu tu!"...dar apoi m-am linistit:)))))

leul care tace spunea...

Bai! Am ras copios! Nu stiu ce ai vrut sa zici cu "nu tu!" dar m'am amuzat teribil! Urmatorul post legat de Noapte va fi cu sex.. =)) Chiar..., acum stiu despre ce voi scrie :D Pazea!