joi, 6 ianuarie 2011

Sunt fericit!

Si ma simt bine! Din diverse motive! Dar poate cel mai arzator motiv este pentru ca in sfarsit am termina curatenia de la cabinet. Dupa cateva luni in care dai si lupta si lupta si dai, am reusit sa fac gata ceea ce se vrea a fi noul meu loc de munca, unde eu sunt stapan si sluga in acelasi timp. In sfarsit am scapat de stres, pot sa dorm linistit, nefiind presat de timpul care se scurgea nesimtit de repede, si parca fara sa'mi dau seama imediat se facea 10 ale lunii ianuarie iar eu eram in pom cu stersul geamurilor. Fericirea este imensa. Acum stau linistit in canapeaua mea din camera privata si savurez niste biscuiti cu ceva suc, gandindu'ma la cate am tras din luna octombrie. Dar totul e bine cand se termina cu bine. Si acum stau si visez la momentul in care n'o sa mai fie zapada prin oras si'o sa fie vreo 10 grade afara si'o sa vin cu bicla aici. Alternativa cea mai puturoasa este metroul 6 statii pentru ca fac 5 minute pana la metrou de'acasa si inca 5 din metrou pana la cabinet. Renunt la masina, pentru ca este mai bine. Ceea ce va doresc si voua. Nu vad rostul sa mergi cu masina (tu, o singura persoana) daca ai posibilitatea sa mergi pe jos sau cu metroul. E vorba de gradul de cultura si civilizatie. Dar revenind la problemele alea arzatoare si frumoase, am terminat cabinetul! Si uite asa visul meu incepe sa prinda o forma materiala! Primul pas a fost facut, urmeaza faza a doua a proiectului meu si in 10 ani sa se termine faza a 3a! Si daca asta se va termina, sper ca lumea sa fie mai buna.

Pace Lumina si Iubire!

P.S.: mii de multumiri (trebuie s'o fac si pe asta) fam. Neacsu si Popescu, D. Coada, Al. Stefanescu, O. Duma, I. Mosteanu, S. Murariu, C. Popescu si bineinteles alor mei! For those about to rock, I SALUTE YOU!

2 comentarii:

radiowhisper.com spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!

leul care tace spunea...

Siteul vostru nu este bine documentat. Pentru orice colaborare de orice tip, cu o oferta rezonabila, puteti sa ma cautati si sa ma gasiti unde vreti voi, in virtual!