duminică, 9 mai 2010

Un prieten vechi

N'am crezut pana nu am vazut ca al meu vechi prieten Dan s'a'nsurat. Aseara a fost nunta lui cu prea frumoasa Maria si pentru ca vroiam sa'mi onorez prietenia cu el, nu puteam sa nu fiu langa petrecerea lor. Asa ca seara, dupa o zi lunga si care parca nu vroia sa'mi dea minute de liniste, m'am imbracat la tzol festiv, adica o cravata, o camasa, pantofi.., si impreuna cu mandra mea (care m'a uimit cat de fain arata) am plecat spre petrecerea mai sus amintita. Dan e Dan, mereu pus pe shotii si mereu zambaret cand vorbeste.., parca intr'un fel nici n'au trecut anii peste noi (da Negrule, de 8 ani ne stim.. parca e un pic cam mult), imi pare ca prin vis imaginea ta cand te'am cunoscut si multele noastre discutii si iesiri (bine, imaginea imi apare din cauza ei, ce'i drept :P) si imi pare cu parere de rau ca dintr'o gasca atat de mare sa nu mai fie nici unul ("voinicii mei au disparut"), parca intr'un fel nici el nu realizase ca si'a pus inelul.. Cat despre mireasa, super faina. Demult nu mai vazusem o mireasa atat de nebuna si atat de frumoasa totodata. Trasaturi feminine intr'o rochie simpla dar care iesea in evidenta, si se vedea domn'e pe fatza ei cat e de fericita, ii sticleau ochii de bucurie ca si'a luat un Voda. Am dansat si ne'am simtit bine, am privit si'am admirat, am privit si'am ramas dezgustat. Am admirat mireasa si inca o tipa care avea o rochie de seara foarte frumoasa si care se preta la un asemenea eveniment. Am ramas dezgustat de o gagica din spatele meu care purta ceva minuscul, probabil confundase Bambooul sau mai stiu eu ce club cu o nunta. Gagica nu cred ca avea mai mult de 20 de ani, dar oricum foarte vulgar imbracata, cu un decolteu oribil de adanc (spun oribil pentru ca avea sanii lasati, inca un pic si le facea funda) si cu o celulita la vedere de toata frumusetea. Dar merge(a) la solar sa fie bronzata? Da! A stat toata seara sa'si arate iPhoneul pe la masa? Da! Ce mai vrei altceva?? Si totusi, parca mandra mea a fost cea mai frumoasa dintre toate. 
Negrule, La multi ani batrane! Si casa de piatra! Felicitari pentru o asemenea mireasa langa tine si inca o data succes!

Pace Lumina Iubire

Un comentariu:

Unknown spunea...

sarumana,apreciez recenzia:)
Uitasi sa zici ca o fost si "Nunta" si "Fata verde" si "Mugur de fluier":)Si puteau sa mai fie si altele dar,deh,nu ma puteam baga peste omu care-si facea jobu de DJ.

Sper sa ti infirm parerea despre trebusoare de genu asta,pe care si eu o sustineam cu ardoare pana in prezent.

Voinici au mai fost pe ici,pe colo,au mai si tradat unii din ei.


Fie sa renasca...:)