sâmbătă, 1 ianuarie 2011

O luam de la capat

Arrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!

Dupa o pauza de o luna si ceva am revenit cu forte mai vechi, ca inca nu ma declar cu forte proaspete, in blogosfera pentru a va mai descreti fruntile si a va mai impartasi diverse lucruri de prin savana. Scurt si cuprinzator, anul 2010 pentru mine in general a fost un mare an plin de ghinioane si cearta si scandal. Aduceti'va aminte episodul "Austria" dar si postAustria (faza cu banii de la spital), apoi tot felul de ghinioane care se tineau scai de mine, lipsa cu desavarsire a banilor etc. Partea buna a lucrurilor pe anu trecut au fost nu putinele concerte organizate de Isolier Band (dintre care unu in Vama si altul openair in Bucuresti), mi'am schimbat masina cu ceva care chiar poarta numele de "masina" si mi'am deschis intr'un final un cabinet, a carui deschidere oficioasa e declarata pe 10 ianuarie. A fost un an lung si dificil, care acum imi pare c'a trecut intr'o secunda.

Ieri, mort de oboseala dupa ce am muncit de la 8 pana la 11, ma trimite a mea scumpa muma la cumparaturi, ca doar "Billa" si "Kaufland"ul sunt ici-sha. Poate sa'mi spuna si mie cineva, de ce, dar de ce trebuie sa'ti cumpari tot felul de manacaruri si tot felul de aberatii de sa'ti umpli coshul pana la refuz PENTRU O NOAPTE???? Bai, dar puneau astia de parca venea sfarsitul lumii, sa aiba aprovizionat buncarul si sa fie acolo tot ce trebuie! Este doar O NOAPTE! Este doar o noapte cu un alt pretext de betie si voie buna (celalalt fiind ziua cuiva) si doar o noapte in care se strang ceva mai multi oameni! La mine anii trec si oamenii raman aceiasi! Fata de anul trecut gasca vesela nu a fost completa, fratii mei Alex si Andreea hotarand sa petreaca ceva mai intim :D, si cu toate astea, fratilor, v'am purtat cu mine in gand mereu! Revenind la faza cu magazinele. Bai, deci e noaptea de revelion, iar daca esti gazda trebuie sa ai ce pune pe masa sa nu duca lipsa nimeni de nimic. Cel putin la mine in Ardeal asa se obisnuieste. Dar refuz sa cred ca toti aia care se inghesuiau la casele de marcat sunt gazde de petrecere! Si bagi in coshul ala ca bou', ajungi acasa, desfaci, vine lumea care bea si mananca, se sparge petrecerea si ramai cu tona de mancare si bautura! Asa cum a ramas Alice spre exemplu, care acum ar putea sa mearga la o biserica sa imparta pe'acolo in stanga si in dreapta, pentru ca unii stiu sa se multumeasca si cu putinul. Si atunci, dati'mi voie sa va intreb pe voi astia mai batrani de'mi cititi blogul, de ce oameni buni trebuie sa cumparati asa de mult? De ce va impingeti si va inghesuiti prin magazine sa luati ca animalele lucruri care nu se vor consuma? Credeti ca veti fi mai gazde daca aveti o masa plina de multe chestii? Mananci si bei atat cat iti cere stomacul, nu ochiul!

Si cu toate astea, va doresc sa aveti parte de un an nou mai bun decat cel trecut, sa fiti inconjurati de Pace, Lumina sa va calauzeasca pasii iar Iubirea sa va inconjoare pretutindeni. Stimabililor, Leul care Tace, felina cu ochi mari si blanzi din savana, va ureaza un an plin de "Numai de Bine!"

Sa fiti iubiti!

Un comentariu:

Dark_Lady spunea...

fratele meu, noi te iubim... un 2011 fara ghinioane, si cu mult mai multe realizari... Pentru multi dintre noi, 2010 n-a fost un an cu ghinioane ci un an urat-urat si... punct... ne rezervam comentariile :(... eniuei... multa bafta tie... sa fii sanatos si fie ca prietenia noastra sa ne incante sufletele muuuulti ani de aici inainte... fie ei oricat de „negri” sau de „luminosi”... La Multi Ani!