luni, 17 mai 2010

I salute you!



Toata lumea stie, toata lumea a vazut, toata lumea a auzit de ceea ce s'a'ntamplat aseara in Piata Constitutiei (sau la cat de urat mirosea in anumite zone, Pta Constipatiei). Un spectacol ffabulos care a fost ca un ceas. Au dat drumu la porti undeva pe la la ora 15:30, cu o intarziere de 30 de minute. Asta e totusi o chestie romaneasca, deci intr'un fel au o scuza. Tot ce e pe la noi e cu intarziere. Au dat drumu si s'a vazut scena, aceeasi scena mare si fenomenala din turneul de anul trecut cand au fost si prin Budapesta si prin Belgrad, aceeasi scena colosala. Acelasi playlist ca cel din Belgrad si cam acelasi show! Si bun show! Pentru ca la acest nivel un concert atat de grandios si'atat de asteptat si atat de bine cotat nu este altceva decat un specatol. Actorii, niste bunici de nota 10 plini de adrenalina si avand baterii Duracell, nu stiu sa faca altceva decat show! Si inca unul bun! Au inceput la orele 21 fix! Bah da' fix, n'am vazut asa ceva! Si'a fost absolut demential! Piesele de pe albumul nou... hmm.. Mi'a placut Back Jack, si cam atat. Inca nu am albumul, dar dupa ce'l voi asculta probabil c'am sa'mi dau cu parerea. Oricum, baza tot cantecele vechi sunt! Si cu toate astea, trebuie sa remarc si chestii negative, ca pe alea pozitive le gasiti aici. Dom'ne, lumea era in extaz, dar cu toate astea Angus Young a dat cateva note false, cateva gherle.. Brian Johnson nu'l mai tine vocea ca pe vremuri si nu mai poate sa stranga din maxilar ca Minculescu (tot ca pe vremuri).. Oricum, a fost un spectacol absolut superb care a reusit ceva cu adevarat frumos si placut si anume sa stranga 60000 de oameni care sa urle din toti plamanii lor We salute You! aplaudandu'i frenetic pe omuletii de pe scena si aratandu'le toata stima si tot respectul cuvenit pentru tot ceea ce au facut ei in cei 37 de ani de cariera muzicala. Acesti oameni care au inventat un blues foarte agresiv si foarte rock, pe ritmuri de blues si pe acorduri de blues ei au facut istorie. Pentru o seara absolut superba, si pentru un moment al anului extrem de bun (amintiti'va de Rolling Stones in ce caldura cretina am stat atatea si'atatea ore), pentru ei in special, ce'i de pe scena cat si cei din spatele ei, JOS PALARIA!

FIIIIRRRRRRRRRREEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!

Pace Lumina Iubire!

p.s.: dupa concert am aflat ca metroul circula pentru a ajuta oamenii sa ajunga mai usor acasa.. de ce Metrorexul cat si RATBul nu face chestia asta in fiecare weekend, adica sa lucreze pana la 1:30 noaptea?

p.s.2: romanul tot roman: erau la gunoaie in piata dupa concert...

5 comentarii:

Dark_Lady spunea...

Frateeeelee meu, a fost suuuupeeerrr! Că au mai fost mici erori... toate le trecem cu vederea... şi rămâne doar un show live ca la carte, al unor "bunici" excepţionali (că bine i-ai numit :D)... Pe mine "nebunia" lui Angus m-a fascinat... Cât despre chestiile româneşti de rahat... trist... dar, se pare că, întotdeauna vor exista :( :(

AC/DC RULESSS!!! \m/ \m/

leul care tace spunea...

Revine ROCKUL!!!!

Iv Sadovsky Photography spunea...

Dragutzule leu .... o fi dat Angus gherle, dar avand ca are o varsta si o experienta in spate ii putem ierta asta .... dar ca tie ti-a placut Back Jack e cam nasol.... mai ales ca melodia "Back Jack" nu exista in repertoarul Ac/Dc ... poate te referi la Big Jack si atunci se schimba foaia si revenim pe meleaguri australiene. ;)

leul care tace spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
leul care tace spunea...

The Jack! Nah! :)) Uimitor, nu mai dai nici un semn de viata, dar blogul il mai rasfoiesti din an in paste, ceea ce ma bucura. Cat despre gherle, mah.. sunt total de'acord cu tine. Iert, normal ca iert, ca doar are o varsta si nu m'astept sa mai fie la fel de degetar ca inainte, dar vroiam sa subliniez ideea de a fi in extaz cand unul (oricare unu) canta fals si da note false. Oricum, Angus pentru mine este cel care'mi defineste chitara :D si imi ridic palaria si ma'nchin in fata lui. Ca fapt divers, concertul de la Belgrad de anul trecut a fost oarecum diferit, din toate punctele de vedere, acum dupa ce ma gandesc mai bine. Si cu toate astea, superb show!