duminică, 18 aprilie 2010

Cea mai ghinionista saptamana



Nu mi s'a mai intamplat asa ceva pana acum. Inteleg sa ai o ora in care sa nu'ti mearga bine, sa ai o zi in care sa ai ceva mai multe belele, dar sa ai o intreaga saptamana???? Cate chestii nasoale ti se pot intampla intr'o zi sau intr'o saptamana? Well, incerc sa le pun aici, din amintiri.

Luni
A fost ok, am fost la Mozart Rocks ceea ce m'a bucurat.., oarecum era calmul dinaintea furtunii.

Marti
Zi libera. Asa e cand stai la mana altora sa'ti livreze bani. Eu nu muncesc mult, dar sunt platit la ora. Ei bine, eu marti am fost somer tehnic. Prima bila neagra. Si totusi am facut ceva util in acea zi, spre seara/noapte am rezolvat de un recital intr'un club din oras.

Miercuri
Am primit si eu ceva lei, asta e, nu le poti avea pe toate, descoperim o sala de repetitii buna, mai mergem si la un film in Tara minunilor, si cu toate astea lipsa monetarului se simte extrem de bine.

Joi
Pai daca marti a fost cum a mai fost, joia neagra si'a facut simtita prezenta. Aveam multi clienti de la care imi incarcam si eu portofelul...., ei bine... Tzeapa!!! Toti mi'au dat cu flit, ba ca n'au bani, ba ca n'au timp, ba ca pleaca nush unde, ba ca au alte treburi care nu pot fi amanate... Si uite asa am pierdut eu .... multi bani! Ce putea sa fie mai urat de'atat? Ei bine..., la sala.., o sala de repetitii noua, in care am pierdut o ora cu reglajele. Intr'un fel asta e, dar e frustrant sa pierzi atatea chestii.

Vineri
Ziua in care am pedalat cel mai mult de cand a venit primavara. Plec de'acasa spre sala cu bicla, termina cu repetitii, dau cateva ture de Herastrau ca eram prin zona, stau si inghet pe malul lacului pana la ora 1930 knd trebuia sa'mi aterizeze clientul, plec de'acolo pana in Grozavesti, mananc o pizza si bem o limonada, ne pupam si ne tinem de mana (asta e...:))), si ma intorc acasa. Si'acum vine cea mai misto faza posibila: intorcandu'ma acasa, pe stirbei, cu gandul la perna mea de'acasa si la un dush, pedalam frenetic... si la un moment dat.. ninoninoninonino baiatu' cu bicicleta, pe dreapta. Am crezut ca glumeste..., dar am tras pe dreapta. Vine spre mine, ma saluta, il salut si eu.. si zice: Te'am oprit pentru ca.......... [o pauza ceva mai lunga] ai depasit viteza legala. Pauza, urmata de un ras nebun din partea mea. Ma dau jos de pe bicileta si'i spun ca daca reusesti tu sa depasesti viteza legala cu bicileta asta in oras, e a ta! Am depasit viteza legala avand la bord (hahahaha) 52 km/h. Va vine sa credeti? :)) M'a oprit Politia Romana, aceste specimene extraordinare din viata curenta, pentru ca am depasit viteza legala. Oooo da!!!! Acasa, vreau sa ma uit la un film si ultimul episod Naruto, ei bine, fluctuatiile de tensiune din casa sau de pe strada nu sunt de'acord cu aceasta idee tupeista, asa ca decid sa'mi restarteze PCul din 5 in 5 minute. M'am lasat pagubas si cu o frustrare oarecare.

Sambata
M'am dus la facultate, 4 ore de neurologie frumoasa din care iesi cu capu bombardat de informatii, pedaland usor (poate ma lua iar radaru', apropos, era radar de'ala nou), si bucurandu'ma de razele de soare. Plec de'acolo, dandu'mi un redez-vous cu taica'meu la Pizza Hutul de la Universitate ca sa avem de unde pleca mai departe. Alti bani pierduti! Ajung acasa si primesc un telefon de la tipul care organizeaza un jam sesion sa'si ceara scuze, dar a picat concertul, a picat de'altfel barul, ca s'au schimbat patroni si birocratii si tampenii. Mama ma'sii!!! Deci Isolierul nu mai iese pe scandura azi. Da'i telefoane si anunta lumea sa nu mai mearga in clubul cu pricina ca nu se mai canta and stuff. Si cu toate astea, intr'un fel sau altul, organizeaza John evenimentul, in care intr'o sala a unei case de cultura (sau fosta casa de cultura) vom presta un mic recital. Intre timp, vreau sa imi tai mararu' de pe picioare pentru ca vine primavara-toamna iar pe bicicleta e naspa cu par lung, asa ca m'apuc de treaba. Si iau piciorul stang, pun masina pe tibie si incep, iar cum a rasfatam eu asa frumos, pulpa.., se taie curentul. Naspa nu? Am ramas cu un picior si jumatate lanos si spatele tibiei. Ma cert cu taica'meu din motive absolut cretine si tampite, in care, nu'i asa.., tot eu ies vinovat, nu conteaza ca eu sunt cel care are dreptate si este cinstit (whatever!). Cateva minute mai tarziu, confund vocea unei prietene cu a mamei ei, si'i spun sa iasa asa.. goala/dezbracata cum e ea..., pe strada! Pentru ca intarzii la concert, si eu nu mi'am facut sunetul... Moment absolut jenibil, in care si online imi cer mii de scuze fata de mama respectiva. Partea interesanta e ca mama mi'a multumit.., simtindu'se foarte flata.., ceea ce ma pune un pic pe ganduri, in ce societate traim domn'e! Ca sa'i iau pe Alex si Andreea, cobor Grozavestiul spre statia de metro, pe macadam.. Ajung in Splai, si cand sa ne intoarcem, 2 muncitori de'acolo cu gura mare ca nu avem voie pe'acolo. Pai cum mah nene ca de'acolo vin! Ce naiba! Cum adica nu am voie? E unic sens strada asta? Si n'am stat la cearta ca nu aveam timp, prin urmare am incercat sa gasim o varianta sa reintram pe Grozavesti. Ciucicu! Tot pe Vasile Milea am luat'o am ajuns langa statia de la Poli, coboram Grozavestiu, si ajungem intr'un final la locul evenimentului. Se termina si seara intr'un stil frumos, cu un recital de aproximativ 90-120 minute. Un recital de un am primit un feedback pozitiv. Ajung acasa mort de oboseala si de foame!

Duminica
Cum saptamana nu s'a'ncheiat..., ma trezesc si ma anunta maica'mea ca Laura, tipa de la care am imprumutat bicicleta (pentru ca pe'a mea mi'au furat'o de ziua mea), doreste bicicleta inapoi, lasandu'ma astfel in pom cu transportul.

Si cu toate astea, viata este frumoasa! Razi bah! E frumos afara!

P.S.: si cum ziua inca nu s'a terminat, am aflat acum, la orele 2330 ca examenul Toefl s'a amanat in iunie pentru Bucuresti, iar acum sunt fortat sa fac o deplasare in Craiova! Cu alte cuvinte, baietii astia de organizeaza examenul considera ca orasul asta nu merita privilegiul de a avea examene la fel de dese precum cele de province, probabil pentru faptul ca stiu ca sunt destui tampiti care'l populeaza. Si inca nu s'a'ncheiat saptamana :)) Not Funny!!!

Pace Lumina Iubire!

4 comentarii:

mihaidcuza spunea...

Frate, tu ai viatza mishto de tot, nu mai zi de ghinioane, ca-i pacat de D-zeu. Esti tare! Keep up the good faith!

Sasha Fierce spunea...

Hai no...faza cu politia a fost cea mai tare...si, ti-au dat amenda, ceva? sau te-au lasat in plata domnului? :))))

leul care tace spunea...

@Mihai: sunt total de'acord cu tine, chiar am o viata misto si chiar imi place de ea si ma bucura faptul ca stiu si am invatat de'acum cum sa o traiesc astfel incat sa'mi fie bine DAR mai exista si astfel de momente intr'un an.
@Shalimar: sa'mi dea amenda? Sa'i dau talonul de la bicicleta? Nu puteam ca nu'mi facusem ITPul =)) Si placutele de inmatriculare sunt expirate! Mai mult de'atat, ma mir ca nu au vazut ca nu port centura =))

Sasha Fierce spunea...

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))